Personvernerklæring


Merand Kaffe Import AS verdsetter ditt personvern. Disse retningslinjene beskriver når og hvorfor vi samler inn personlig informasjon fra personer som besøker nettstedet vårt eller registrerer seg for å motta nyheter fra oss, samt hvordan vi bruker og sikrer denne informasjonen.

Information

Vi samler inn følgende data fra deg når du bruker nettstedet vårt:

  1. Kundeinformasjon – når du foretar et kjøp via nettstedet vårt, samler vi inn navn, fraktinformasjon, telefonnummer og e-postadresse. Denne informasjonen er nødvendig for å behandle bestillingen din og overholde artikkel 6 (1b) i personopplysningsloven
  2. Kjøpshistorikk.
  3. Nettstedstrafikk – Vi samler inn informasjon om trafikk til timwendelboe.no ved hjelp av Google Analytics, Jetpack Stats og Hubspot. Vi bruker denne informasjonen til å hjelpe oss med å forbedre nettstedet vårt og din opplevelse av det. Denne informasjonen er samlet og anonymisert slik at vi ikke kan få tilgang til personlig informasjon som IP-adresser.
  4. Nyhetsbrev – Hvis du registrerer deg for vårt nyhetsbrev, samler vi inn dataene dine for å tillate oss å utføre denne forespørselen. Dette vil inkludere ditt navn, e-postadresse og noen ganger posisjon. Vi lagrer informasjonen din frem til du melder deg av (det vil alltid være en mulighet til å melde seg av i hver e-post vi sender).

Informasjonskapsler
Merand Kaffe Import AS bruker informasjonskapsler for å gi deg en hyggelig nettleseropplevelse og et høyt servicenivå. Informasjonskapsler inkluderer informasjon som overføres til datamaskinens harddisk og brukes av oss til å lagre informasjon som tidspunktet for besøket, om brukere tidligere har besøkt nettstedet, og hvilket nettsted som henviste dem til nettsiden.

Hvor lenge lagrer vi dine personopplysninger?

Vi oppbevarer informasjonen vi får, fra kjøpet, i databasen vår i tre og et halvt år. Vi oppbevarer informasjon som vi er pålagt å oppbevare i henhold til bokføringsloven i 5 år.