Frakt & Betaling

Vi er glade for å kunne tilby internasjonal frakt.

Kostnaden for frakt bestemmes av vekt, volum og destinasjon. I kassen beregnes kostnaden for forsendelsen og brukes på totalen. For pakker som sendes innen Norge bruker vi i dag Posten, hvor du kan velge mellom vanlig post uten sporing og «Pick-up pakke» med sporing. Internasjonale kunder (salg utenfor Norge) har mulighet til å bruke Norsk Posttjeneste uten sporing eller DHL med sporing. Vær oppmerksom på at vi kun tilbyr DHL-frakt med sporing innenfor EU. Prisen du ser i kassen for EU-kunder inkluderer toll og moms for landet du er i.

Dessverre kan vi ikke sende til Russland på dette tidspunktet på grunn av tollproblemer.

Levering / Frakttid

Vi vil at du skal ha den ferskeste kaffen som mulig, så vi sender alltid kaffe innen en uke etter at den er brent. Alle våre kaffe kommer i en doypack-pose med glidelås og ventil. Dette forlenger kaffens holdbarhet, og kaffen vår skal smake søtt og frisk i minst tre måneder etter brenning.

Kostnaden for frakt med Posten varierer avhengig av hvor du befinner deg. Vi har ingen kontroll over antall forsendelsesdager, derfor kan vi ikke gi sporing for denne tjenesten.

NORSKFRAKT

Norge: 2 – 5 dager
Sverige og Danmark: 3 – 9 dager
Europa (ekskludert EU): 3 – 10 dager
USA: 5 – 10 dager
Resten av verden: 7 – 20 dager

Med DHL, sporing blir gitt.

DHL

Europa: 2 – 3 dager
Resten av verden: 3 – 4 dager

Vær oppmerksom på at på grunn av ulik grad av nedstenginger forårsaket av Covid-19-krisen, kan postlevering utenfor Norge ta alt fra 1-6 uker. DHL er ikke nevneverdig påvirket av denne forsinkelsen.

Betaling

Vi aksepterer betaling med Visa og Mastercard.